Muuttovalmis – Asunto Oy Kokkolan Atomonsilta

Muuttovalmis – Asunto Oy Kokkolan Atomonsilta

Pitkänsillankatu 4, 67100 Kokkola

Ota yhteyttä >

Laadukkaat kerrostaloasunnot Kokkolan keskustan sydämessä

UUDET UPEAT KODIT OVAT NYT MUUTTOVALMIITA

MUUTTAMAAN PÄÄSET VAIKKA HETI!

TEE OSTOPÄÄTÖS HELMIKUUN AIKANA –

Tarjoamme muuttopalvelun kaupan päälle!! *

(80 km säteellä Atomonsillasta)

Uusi upea asuintalo, Asunto Oy Kokkolan Atomonsilta on valmistunut joulukuussa 2022! Loistavien palvelujen välittömään läheisyyteen noussut kerrostalo on Kokkolan uusinta uutta.

Toimivat asumisratkaisut, rakentamisen erinomainen laatu sekä kaikki modernin uuden kodin mukavuudet on nyt paketoituna samaan pakettiin – Meillä laatu kuuluu kaikille. Atomonsillan asukkaille keskustan monipuoliset palvelut ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähes kaikki arjen peruspalvelut, kaupasta, postiin ja apteekkiin löytyvät tien toiselta puolelta, Kallentorilta! Torille ja rautatieasemalle matkaa kertyy vain muutama minuutti.

Talossa on viisi maanpäällistä kerrosta sekä kellarikerros, yhteensä 40 asuinhuoneistoa. Asunnoista on yhteys porrashuoneen ja hissin kautta sisäpihalle sekä lämpimään autohalliin. Autopaikat sijaitsevat pääosin parkkihallissa (19 kpl), osittain myös pihakannella (6 kpl). Parkkihallia ja piha-aluetta hallinnoi neljän yhtiön yhteinen hoitokunta.

Kellarista löytyvät huoneistojen omat varastotilat, reilun kokoiset ulkoiluvälinevarastot, kuivaushuone sekä myös pyöränpesupaikka on jo valmiiksi tehty helpottamaan aktiivisen ihmisen elämää. Taloyhtiön osakkailla on myös mahdollisuus ostaa lisävarastoja, jotka myydään omalla osakekirjallaan.

Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli mietit asunnon hankintaa. Sovitaan oma esittelyaika sinulle sopivimpaan ajankohtaan, [email protected] tai 0400-860557

OTA YHTEYTTÄ!

Esittely ja myynti

Annu Kangasluoma, LKV
0400 860 557

Seuraava esittelyaika

05.02.2023
12.00-13.00

Kohteen tiedot

Osoite: Pitkänsillankatu 4, 67100 Kokkola
Velaton hinta: 112.000-245.000€€
Talotyyppi: Kerrostalo
Rakennusvaihe: Muuttovalmis
Valmistumisaika: 12/2022
Huoneistokoot: 26-66m²
Huoneistotyypit: 1-3h
Vapaana: katso "Myytävät asunnot"