Rakenteilla – Asunto Oy Vaasan Venny

Rakenteilla – Asunto Oy Vaasan Venny

Himalajankatu 6 A, 65100 Vaasa

Ota yhteyttä >

KLEMETTILÄN UUDET KERROSTALOASUNNOT NYT MYYNNISSÄ

Tyylikkäiden kotien rakentaminen on käynnissä!

OSALLISTU TULEVAN KOTISI SUUNNITTELUUN, VÄRIMAAILMAN SEKÄ MATERIAALIEN VALINTAAN.

Lähde kanssamme toteuttamaan oman kotisi unelmaa nyt!  Asunto Oy Vaasan Venny tarjoaa käytännöllisiä asuntoja, jotka on suunniteltu sitä silmällä pitäen, että jokaiselle löytyisi oma koti ja muunneltavuutta asunnoissa olisi omien tarpeiden täyttämiselle. Suurimmassa osassa asuntoja on oma sauna. Se on kuitenkin mahdollista jättää myös pois, mikäli sen kokee tarpeettomaksi itselleen. Tilasta voi muokata työtilan tai esimerkiksi vaatehuoneen. 

Myynnin alkuvaiheessa asuntojen suunnitteluun pystytään vielä vaikuttamaan erittäin paljon, joten on tärkeää päästä alusta alkaen mukaan. Meillä asiakasta kuunnellaan ja mahdollisia muutostoiveita pääset kertomaan ajoissa, jolloin myös niiden toteuttaminen on vielä helppoa ja kustannustehokasta.

Upeiden asuntojen vakiovarustukseen kuuluvat mm. vesikiertoinen lattialämmitys, laadukkaat materiaalivalikoimat, integroidut kodinkoneet, paikalla rakennetut saunat sekä kylpyhuoneet jotka varustetaan mm. sadesuihkulla, isoimmissa kaksioissa sekä kolmioissa upea lasiliukuovi lasitetulle parvekkeelle. Talo on betonirakenteinen, jossa tiilivuoraus. Lisätiedot ja rakennustapaselosteen saat myynnistämme.

Talon arvioitu valmistuminen on 12/2022. Yhtiö toteutetaan turvallisena RS-kohteena. Lyhennysvapaata taloyhtiön lainanmaksussa on kaksi ensimmäistä asuinvuotta. Yhtiölainan korko: marginaali 1% + 12kk euribor. Asuntovalikoima on nyt parhaimmillaan, joten kannattaa toimia nopeasti! Varauksen voit tehdä olemalla yhteydessä myyntiimme, myös siinä tapauksessa, että kiinnostavassa huoneistosa on jo varaus, kannattaa ottaa yhteyttä.

Tutustu kohteen videoon tästä

Myynti [email protected] tai 0400-860557

Esittely ja myynti

Annu Kangasluoma, LKV
0400 860 557

Seuraava esittelyaika

Kohteen tiedot

Osoite: Himalajankatu 6 A, 65100 Vaasa
Velaton hinta: 99.000-299.000€
Talotyyppi: Kerrostalo
Rakennusvaihe: Myynnissä
Valmistumisaika: 12/2022
Huoneistokoot: 25-92m²
Huoneistotyypit: 1-5h
Vapaana: katso "Myytävät asunnot"