Siirry sisältöön

Rekry

Meillä on mukava työyhteisö, johon on helppo tulla mukaan ja jossa sinua tuetaan. Arvostamme oma-aloitteista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa antaa huumorille tilaa arjessa. Meillä työturvallisuus, järjestelmällisyys sekä laadukas rakentaminen kuuluvat jokaisen työnkuvaan ja vastuualueeseen.

Avoimet työpaikat

Vastaavan työnjohtajan tehtävässäsi vastaat työmaan rakentamisen taloudesta sekä aikataulusta. Työmaan esimiestehtävät kuuluvat toimenkuvaasi. Edellytämme työkokemusta rakennustyömaan vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Koulutuksesi voi olla esim. RKM/RI/DI. Työpaikan sijainti Kokkola-Pietarsaari alueella.

Työnjohtajan tehtävässäsi vastaat erilaisten työvaiheiden ennakkosuunnittelusta sekä työnjohtamisesta. Aikataulun hallinnointi sekä kustannustavoitteiden seuranta kuuluvat oleellisena osana työtehtävääsi. Edellytämme vähintään 1-5 vuoden työkokemusta rakennustyömaan työnjohtajan tehtävistä. Koulutuksesi voi olla esim. RKM tai RI. Työpaikan sijainti Kokkola-Pietarsaari alueella.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätiedot: FinCap Pohjanmaa Oy,
Pekka Laakeri, rakennuspäällikkö
050 326 0774

 

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivia työpaikkoja, voit kuitenkin jättää avoimen hakemuksen lomakkeella. 

Lähetä meille hakemus