Hankintainsinööri

Hankintainsinööri

FinCap Pohjanmaa Oy on rakennusliike, joka toimii Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueille. FinCap Rakennus on vuonna 2015 perustettu kotimainen yritys, jolla on paikallinen osaava ja motivoitunut henkilökunta. Yhtiö toteuttaa omistajayhtiöidensä ja itsensä kehittämiä kiinteistöhankkeita sekä neuvottelu-urakoita. Pääpainopiste on kerrostaloasuntotuotannossa.

Meillä on mukava porukka kasassa, johon on helppo tulla mukaan ja jossa sinua tuetaan. Arvostamme oma-aloitteista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa antaa huumorille tilaa arjessa. Toimipisteesi voi sijaita Seinäjoella tai Vaasassa.

Tehtävässäsi vastaat osaltasi yrityksemme rakennustyömaiden hankinnoista. Edellytämme kokemusta rakennustyömaan hankintatehtävistä. Kokemus työnjohtotehtävistä ja kustannuslaskennasta katsotaan eduksi. Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI/ins/rkm).

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Hakuohjeet

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.10. mennessä sähköpostilla [email protected]. Lähetä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme niitä jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa FinCap Pohjanmaa Oy:n Tuotantopäällikkö Vesa Väliniemi 050-365 0112 ja FinCap Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Juha Pöntinen, 040-843 9827

Tietoa hausta

Työpaikan sijainti

Hakuaika