Tuotantopäällikkö

Tuotantopäällikkö

FinCap Pohjanmaa Oy, FinCap Rakennus

FinCap Pohjanmaa Oy on rakennusliike, joka toimii Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueille. FinCap Rakennus on vuonna 2015 perustettu kotimainen yritys, jolla on paikallinen osaava ja motivoitunut henkilökunta. Yhtiö toteuttaa omistajayhtiöidensä ja itsensä kehittämiä kiinteistöhankkeita. Pääpainopiste on kerrostaloasuntotuotannossa. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 23,5me ja yritys työllistää n. 50 henkilöä. Yritys hakee kasvua ja merkittävää jalansijaa alueellaan toimivana asuntorakentajana. www.fincaprakennus.fi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ RAKENTAMISEEN

Etsimme tuotantopäällikköä johtamaan ja kehittämään yhtiömme rakennustuotantoa, hankintaa ja laskentaa osaavan tiimin kanssa. Tehtävänäsi on osallistaa ja antaa vastuualueesi osaaminen uusien hankkeiden suunnitteluprosessiin ja kehittää yhtiön projekteja yhdessä ammattilaisjoukkueen kanssa. Vastaat työmaatoimihenkilöresursseistamme ja työmaiden tuloksellisesta johtamisesta toiminta-alueellamme.

Edellytämme tuloksellista kokemusta vastaavan työnjohtajan ja tuotantoesihenkilön tehtävistä sekä asuntohankkeiden suunnitteluprosessista. Kokemus laskenta- ja hankintatehtävistä katsotaan eduksi.

Odotamme, että olet yrittäjähenkinen, tulos- ja laatuhakuinen, turvallista työtä kunnioittava vastuullinen tiimipelaaja.

Edellytämme, että olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri tai DI.

Raportoit tehtävässäsi yhtiön toimitusjohtajalle ja olet yhtiön johtoryhmän jäsen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme sekä kilpailukykyisen palkan.

Hakuohjeet

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 10.6. mennessä sähköpostilla [email protected].

Lisätietoja antaa FinCap Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Juha Pöntinen, 040-843 9827

Tietoa hausta

Työpaikan sijainti

Seinäjoki

Hakuaika

10.6.2022 mennessä