Atomonsilta on Kokkolan uusi ylpeys

Laadukkaat kerrostaloasunnot, Kokkolan keskustan sydämessä.

Ennakkomarkkinointi käynnissä. Nyt varataan parhaimmat! 

Kokkolan keskustan sydämeen rakentuvan Atomon korttelin toinen talo Atomonsilta, on erinomainen kohde joko omaksi kodiksi tai sijoitukseen!

Toimivat asumisratkaisut, viihtyisän sisäpihan ja kaikki modernin ja uuden kodin mukavuudet. Atomonsillan asukkaille keskustan monipuoliset palvelut ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähes kaikki arjen peruspalvelut, kaupasta, postiin ja apteekkiin löytyvät tien toiselta puolelta, Kallentorilta! Torille ja rautatieasemalle matkaa kertyy vain muutama minuutti.

Talossa on viisi maanpäällistä kerrosta ja kellarikerros, yhteensä 40 asuinhuoneistoa. Asunnoista on yhteys porrashuoneen ja hissin kautta sisäpihalle ja autohalliin. Autopaikat sijaitsevat pääosin parkkihallissa (19 kpl), osittain myös pihakannella (6 kpl). Parkkihallia ja piha-aluetta hallinnoi neljän yhtiön yhteinen hoitokunta.

Ennakkomarkkinoinnin aikana asuntojen suunnitteluun pystytään vielä vaikuttamaan erittäin paljon, joten on tärkeää päästä alusta alkaen mukaan. Meillä asiakasta kuunnellaan ja mahdollisia muutostoiveita pääsee kertomaan ajoissa, jolloin myös niiden toteuttaminen on vielä helppoa ja kustannustehokasta.

Varaustilanne näyttää hyvältä, olethan yhteydessä myyntiin, mikäli mietit asunnon hankintaa.

marraskuu 2021
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Vaasa

Lue lisää >

Kokkola

Lue lisää >

Seinäjoki

Lue lisää >