FinCap Pohjanmaa Oy kiittää kuluneesta vuodesta!

Tiedote 22.12.2022

FinCap Pohjanmaa Oy kiittää kuluneesta vuodesta, toivottaa Rauhallista Joulua ja Vahvaa Vuotta 2023. 

Aloitin yhtiön toimitusjohtajana 1.3.2022 – kuin eilen. Vuosi 2022 kului erittäin nopeasti. Työyhteisö, mihin saavuin oli ja on ihan paras! Johtajan yksi keskeisin tehtävä on luoda työn tekemisen edellytykset muille, mutta liikkuvaan junaan hyppäävälle johtajalla parhaat eväät ovat juuri tällainen osaava, motivoitunut ja juuri sopivan huumorintajun omaava avoin,  ammattitaitoinen porukka! 

Saimme vuoden aikana valmiiksi Seinäjoen asuntomaamerkin Sofiantornin, Kokkolan Atomonsillan, Vaasan Himalajankatu 6:n ja Vaasan Vennyn. Rakensimme valmiiksi yhteensä yli 200 uutta kerrostalokotia, liiketiloja ja lukuisia autopaikkoja. 

Vuoden aikana otimme Vaasan Siilojen kanssa ison harppauksen, kun kohteen arkkitehtuurikutsukilpailu saatiin päätökseen ja hankkeen valmistelu etenee konsernimme kanssa yhdessä tuumin siten, että siilojen purkaminen alkanee keväällä ja rakentaminen purkutyön jälkeen. Teimme Vaasan Himalajankatu 2:een kaupungin kanssa tontista sopimuksen tulevia kerrostaloja varten.  

Sovimme Pietarsaareen merkittävän kerrostalokortteliurakan, joka työllistää meitä seuraavat vajaan kaksi vuotta. Seinäjoella jatkamme Asunto Oy Seinäjoen Ruukinpatruunan rakentamista ja edistämme seuraavan talon ”Leinonkulman” suunnittelua kohti kevään ennakkomarkkinointia. Kokkolan Atomonkulman suunnittelu etenee ja saanemme uudet kodit ennakkomarkkinointiin kesän kynnyksellä. 

Rakensimme toimintaamme prosessin, organisoiduimme uudelleen ja hankimme uusia työkavereita tukemaan onnistumisiamme tulevaisuudessa.  

Teimme myös uuden strategian, uuden graafisen ilmeen ja uudet nettisivut, jotka saamme alkuvuoteen julki. 

Mutta nyt meidän kaikkien on aika hengähtää. Toivotan Sinulle ja läheisillesi Rauhallista Joulun aikaa, kiitän kuluneesta vuodesta ja tahdon Uuden Vuoden olevan kaikille entistä parempi.

Juha Pöntinen  

toimitusjohtaja, osakas  

FinCap Pohjanmaa Oy 

tammikuu 2023
ma ti ke to pe la su
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Vaasa

Lue lisää >

Kokkola

Lue lisää >

Seinäjoki

Lue lisää >