Venny tarjoaa ylellisen kodin Vaasassa

Tyylikkäiden kotien rakentaminen on alkanut Himalajankadulle ja uudet kerrostaloasunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa.

OSALLISTU TULEVAN KOTISI SUUNNITTELUUN, VÄRIMAAILMAN SEKÄ MATERIAALIEN VALINTAAN.

Lähde kanssamme toteuttamaan oman kotisi unelmaa nyt! Asunto Oy Vaasan Venny tarjoaa käytännöllisiä asuntoja, jotka on suunniteltu sitä silmällä pitäen, että jokaiselle löytyisi oma koti ja muunneltavuutta asunnoissa olisi omien tarpeiden täyttämiselle. Suurimmassa osassa asuntoja on oma sauna. Se on kuitenkin mahdollista jättää myös pois, mikäli sen kokee tarpeettomaksi itselleen. Tilasta voi muokata työtilan tai esimerkiksi vaatehuoneen. Ennakkomarkkinoinnin aikana asuntojen suunnitteluun pystytään vielä vaikuttamaan erittäin paljon, joten on tärkeää päästä alusta alkaen mukaan. Meillä asiakasta kuunnellaan ja mahdollisia muutostoiveita pääsee kertomaan ajoissa, jolloin myös niiden toteuttaminen on vielä helppoa ja kustannustehokasta.

Upeiden asuntojen vakiovarustukseen kuuluvat mm. vesikiertoinen lattialämmitys, laadukkaat materiaalivalikoimat, integroidut kodinkoneet, paikalla rakennetut saunat sekä kylpyhuoneet jotka varustetaan mm.sadesuihkulla, isoimmissa kaksiossa sekä kolmioissa upea lasiliukuovi lasitetulle parvekkeelle. Talo on betonirakenteinen, jossa tiilivuoraus. Lisätiedot ja rakennustapaselosteen saat myynnistämme.

Ennakkomarkkinoinnin aikana varauksen tehneille luvassa HUIMA ETU! Talon arvioitu valmistuminen on 12/2022. Yhtiö toteutetaan turvallisena RS-kohteena. Lyhennysvapaata taloyhtiön lainanmaksussa on kaksi ensimmäistä asuinvuotta. Yhtiölainan korko: marginaali 1% + 12kk euribor. Asuntovalikoima on nyt parhaimmillaan, joten kannattaa toimia nopeasti! Mikäli asunnossa on varaus, olethan yhteydessä myyntiimme.

tammikuu 2023
ma ti ke to pe la su
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Vaasa

Lue lisää >

Kokkola

Lue lisää >

Seinäjoki

Lue lisää >