Siirry sisältöön

FinCap Pohjanmaa Oy kiittää kuluneesta vuodesta!

FinCap Pohjanmaa Oy kiittää kuluneesta vuodesta, toivottaa Rauhallista Joulua ja Vahvaa Vuotta 2023. 

Aloitin yhtiön toimitusjohtajana 1.3.2022 – kuin eilen. Vuosi 2022 kului erittäin nopeasti. Työyhteisö, mihin saavuin oli ja on ihan paras! Johtajan yksi keskeisin tehtävä on luoda työn tekemisen edellytykset muille, mutta liikkuvaan junaan hyppäävälle johtajalla parhaat eväät ovat juuri tällainen osaava, motivoitunut ja juuri sopivan huumorintajun omaava avoin,  ammattitaitoinen porukka! 

Saimme vuoden aikana valmiiksi Seinäjoen asuntomaamerkin Sofiantornin, Kokkolan Atomonsillan, Vaasan Himalajankatu 6:n ja Vaasan Vennyn. Rakensimme valmiiksi yhteensä yli 200 uutta kerrostalokotia, liiketiloja ja lukuisia autopaikkoja. 

Vuoden aikana otimme Vaasan Siilojen kanssa ison harppauksen, kun kohteen arkkitehtuurikutsukilpailu saatiin päätökseen ja hankkeen valmistelu etenee konsernimme kanssa yhdessä tuumin siten, että siilojen purkaminen alkanee keväällä ja rakentaminen purkutyön jälkeen. Teimme Vaasan Himalajankatu 2:een kaupungin kanssa tontista sopimuksen tulevia kerrostaloja varten.  

Sovimme Pietarsaareen merkittävän kerrostalokortteliurakan, joka työllistää meitä seuraavat vajaan kaksi vuotta. Seinäjoella jatkamme Asunto Oy Seinäjoen Ruukinpatruunan rakentamista ja edistämme seuraavan talon ”Leinonkulman” suunnittelua kohti kevään ennakkomarkkinointia. Kokkolan Atomonkulman suunnittelu etenee ja saanemme uudet kodit ennakkomarkkinointiin kesän kynnyksellä. 

Rakensimme toimintaamme prosessin, organisoiduimme uudelleen ja hankimme uusia työkavereita tukemaan onnistumisiamme tulevaisuudessa.  

Teimme myös uuden strategian, uuden graafisen ilmeen ja uudet nettisivut, jotka saamme alkuvuoteen julki. 

Mutta nyt meidän kaikkien on aika hengähtää. Toivotan Sinulle ja läheisillesi Rauhallista Joulun aikaa, kiitän kuluneesta vuodesta ja tahdon Uuden Vuoden olevan kaikille entistä parempi.

Juha Pöntinen  

toimitusjohtaja, osakas  

FinCap Pohjanmaa Oy 

Lue lisää
30.08.2023
FinCap Rakennus vahvistaa organisaatiotaan Keski-Pohjanmaalla
FinCap Pohjanmaa Oy hakee kasvua ja vahvistaa organisaatiotaan nimittämällä Kokkolalaisen Jukka-Pekka Laakerin (50) rakennuspäälliköksi Keski-Pohjanmaan alueelle 1.9.2023.
13.07.2023
FinCap Rakennus urakoi asuinkerrostalon Mustasaaren kunnalle
FinCap Rakennus urakoi asuinkerrostalon Mustasaaren kunnalle
31.05.2023
Seuraa Siilojen purkamista Vaasan kaupungin verkkosivuilta
Siilojen purku alkaa. Voit seurata Siiloliveä Vaasan kaupungin verkkosivuilta