Siirry sisältöön

FinCap Rakennus

Rakennamme omaa kasvuamme yhtä huolellisesti kuin valmistamiamme koteja. Vankan ja huolellisen perustuksen päältä on hyvä kurkottaa yhä korkeammalle. Haluamme, että meidät tunnetaan ja nimemme jää mieleen. Logomme ja viestimme erottuu työmaa-aidasta ja antaa lupauksen laadusta.

Työtekijämme ovat meille tärkeitä. Siksi turvallisuuskulttuuri, hyvä hallinto- ja rakentamistapa ja jatkuva kehittäminen kulkevat meillä tiukasti osana arjessamme. Hyvä työilmapiiri ei synny itsestään. Uskomme, että joustavuus, osallistavuus ja avoimuus ovat avaimia henkilöstön hyvinvointiin ja kannustamme omiamme toimimaan näiden arvojen mukaan.

 

Ekologiset ratkaisut säästävät luontoa ja rahaa

Seuraamme muuttuvaa toimintaympäristöämme uteliaasti. Etsimme väsymättä ratkaisuja, jotka nipistävät asumismenojasi pienemmäksi ekologisuudesta tinkimättä.

Panostamme joustavaan palveluun ja tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Emme halua vain täyttää odotuksiasi – haluamme ylittää ne. Me emme rakenna pelkkiä taloja, vaan teemme koteja, jotka ovat unelmiesi arvoisia.

 

FINCAP RAKENNUKSEN visio

Olemme vastuullinen, rohkea edelläkävijä ja haluttu rakentajakumppani sekä työnantaja. Olemme lähellä Sinua, tunnettu, vakavarainen ja luotettava.

 

Ota yhteyttä
0400 860 557

"*" näyttää pakolliset kentät

Kohteet joista olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.