FinCap Rakennus

 

Olemme 100% Kotimainen yritys, jolla on paikallinen henkilökunta. Toiminta-aluettamme on Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan talousalueet. Käytämme asuntokohteissamme pääosin paikallisia, suomalaisia alihankkijoita sekä tavarantoimittajia.

Työntekijämme ovat sitoutuneita, erittäin vahvan ammattitaidon omaavia rautaisia rakennusalan ammattilaisia. Osaamista asuntorakentamisen saralta meiltä löytyy jopa viideltä vuosikymmeneltä. Kokemus tuo varmuuden tekemiseen.

KOTI on meille jokaiselle tärkeä paikka ja juuri siksi meillä kuunnellaan asiakasta sydämellä ja vastaamme toiveisiin parhaimmalla mahdollisella tavalla. Suunnittelemme ja sisustamme asunnot jo valmiiksi ajatuksella ja aikaa kestäviksi. Voit olla varma, että rakennamme kuin rakentaisimme kotia itselle.

Me tunnemme toiminta-alueemme hyvin ja palvelumme on aina henkilökohtaista, asiantuntevaa ja nopeaa. Palvelemme oman asuntomyyntimme kautta kaikissa kaupungeissa, joissa toimimme.

Lähde toteuttamaan haaveidesi kotia yhdessä meidän kanssamme, mitä aikaisemmin kerrot toiveesi, sitä varmemmin me pystymme myös toteuttamaan niitä.