1. Mukavaa ja helppoa asumista

Vastavalmistuneessa kodissasi kaikki on puhdasta, toimivaa ja koskematonta. Muuttokin sujuu paljon helpommin, kun edellisen asukkaan jälkiä ei tarvitse siivota tai remontoida. Modernit kodinkoneet ja nykyaikaisin talotekniikka helpottavat elämääsi ja lisäävät asumismukavuutta.

2. Joustavat rahoitusvaihtoehdot

Kun ostat asunnon uudiskohteesta, voit itse päättää, maksatko asuntosi pankkilainalla vai taloyhtiön yhteisellä lainalla eli yhtiölainalla.

Yhtiölaina on vaivaton vaihtoehto etenkin nuorille ja ensiasunnon ostajille. Laina on kilpailutettu ja neuvoteltu puolestasi, etkä tarvitse sitä varten erillisiä vakuuksia. Pääset pienemmällä summalla kiinni omaan asuntoon, koska yhtiölainasta maksetaan ensimmäisten vuosien aikana yleensä vain korkoja. Vaikka et voi vähentää yhtiölainan korkoja omassa verotuksessasi, lyhennysohjelman voit valita itsellesi sopivaksi. Yhtiölainalla rahoitettu asunto on yleensä helpompi myös myydä, koska ostajakaan ei tarvitse henkilökohtaista pankkilainaa.

3. Koti oman makusi mukaan

Uuden asunnon ensimmäisenä omistajana olet saanut valita mieleisesi kodinkoneet, kaapistot, pintamateriaalit ja muut mahdollisesti tarjolla olevat vaihtoehtoiset asumisratkaisut. Rakennusaikana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tilata muitakin omaa asumismukavuutta lisääviä ratkaisuja uuteen kotiisi.

4. Ennakoitavat asumiskustannukset

Uudiskohteessa sinun ei tarvitse vaivata päätäsi tulevilla putkiremonteilla, julkisivun uusimisella tai muilla suuria summia ja pitkiä aikoja vaativilla korjaustöillä.  Jokainen kohteemme on tiukassa laadunvalvonnassa koko rakennusprojektin ajan. Jos siitä huolimatta kotiisi on jäänyt puutteita tai virheitä, laitamme ne kuntoon, kun ilmoitat ensimmäisen vuositarkastuksen yhteydessä havainnoistasi meille.

5. Vihreämpi valinta

Energiatehokkaat ja vesipihit kodinkoneet, nykyaikainen talotekniikka sekä erinomainen lämmöneristys ovat itsestäänselvyyksiä kaikissa uudiskohteissamme. Tältä osin kannat automaattisesti oman kortesi kekoon luonnonvarojen säästämisen puolesta. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja monipuoliset lähipalvelut antavat myös mahdollisuuksia ekologisempaan elämäntapaan.