Siirry sisältöön

FinCap Pohjanmaa Oy rakentaa uuden kerrostalokorttelin Pietarsaareen

Pietarsaaren keskustassa Irjalan Korttelin omistava Vaasalainen Heikki Seppälä ja rakennusliike FinCap Pohjanmaa Oy ovat solmineet KVR-urakkasopimuksen kerrostalokorttelin rakentamisesta.

Uudistuvaan kortteliin tulee erilaisiin tarpeisiin kaikkiaan 55 asuntoa, liiketiloja ja 18 autopaikkaa maanalaiseen kellariin. Kaavamääräyksen suojelemat rakennukset säilytetään, mutta muutoin vanhat rakennukset korvataan uusilla. Purkutyöt on aloitettu marraskuussa ja työmaa valmistuu loppukesällä 2024.

”Itselleni on erityisen tärkeää olla mukana kehittämissä virkeää ja elinvoimaista
Pietarsaarta. Kohteen suunnittelussa on huomioitu pietarsaarelaisten tarpeet monipuolisesti” kertoo Heikki. Kaunis ja historiallinen Pietarsaaren kaupunki kiehtoo Seppälää. ”Upeat ylimmän kerroksen terassiasunnot tulevat ennakkomarkkinointiin jo alkuvuodesta” Seppälä vinkkaa.

”Hanke on meille erittäin merkittävä. Se työllistää Pohjalaisia ammattilaisia lähes
kahden vuoden ajan ja tuo yritykselle merkittävän työkannan tähän haastavaan maailmantilanteeseen, kertoo FinCap Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Juha Pöntinen. ”Pietarsaari-Kokkolan talousalue on meille asuntorakentajana merkittävä alue nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on kerrostalorakentamiseen erikoistunut
osaava ja palveleva henkilöstö – lähellä Sinua”, Pöntinen Jatkaa.

FinCap Pohjanmaa Oy on Pohjalainen rakennusliike, joka toimii asuntorakentajana sekä KVR -urakoitsijana Pietarsaaren, Kokkolan, Vaasan ja Seinäjoen talousalueilla.

Lisätietoa:

Heikki Seppälä, puh. 050 – 2000

Sam Stenberg, puh. 040 -579 6081 (tiedustelut myytävistä ja vuokrattavista tiloista)

Juha Pöntinen, toimitusjohtaja, FinCap Pohjanmaa Oy, puh. 040-843 9827, juha.pontinen@fincaprakennus.fi

Lue lisää
30.08.2023
FinCap Rakennus vahvistaa organisaatiotaan Keski-Pohjanmaalla
FinCap Pohjanmaa Oy hakee kasvua ja vahvistaa organisaatiotaan nimittämällä Kokkolalaisen Jukka-Pekka Laakerin (50) rakennuspäälliköksi Keski-Pohjanmaan alueelle 1.9.2023.
13.07.2023
FinCap Rakennus urakoi asuinkerrostalon Mustasaaren kunnalle
FinCap Rakennus urakoi asuinkerrostalon Mustasaaren kunnalle
31.05.2023
Seuraa Siilojen purkamista Vaasan kaupungin verkkosivuilta
Siilojen purku alkaa. Voit seurata Siiloliveä Vaasan kaupungin verkkosivuilta