Siirry sisältöön

Juha Pöntinen – FinCap Rakennuksen uusi toimitusjohtaja

FinCap Pohjanmaa Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi YAMK insinööri Juha Pöntisen (40). Pöntinen aloittaa tehtävässään 1.3.2022.

Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Petri Kotkansalo jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja Raimo Virtanen jatkaa nykyisissä tehtävissään. Pöntisellä on mittava kokemus rakennusalalta. Hän on toiminut 17 vuotta YIT:ssä asumisen eri tehtävissä omaperusteisissa hankkeissa ja neuvottelu-urakoissa Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla.

“Haemme FinCap Rakennukselle vahvaa kasvua tulevina vuosina ja meillä on sitoutunut ja kyvykäs henkilöstö yhtiön pitkäaikaiseen kehittämiseen Pohjamaalla. On hienoa saada Juha mukaan ja annamme luottavaisin mielin yhtiön hänen
johdettavakseen” kommentoi Kotkansalo.

”Hienoa palata juurilleen Pohjanmaalle ja liittyä osaksi ammattilaistiimiä. Olen saanut kasvaa asuntorakentamisen eri tehtävissä eri kokoisissa hankkeissa eri paikkakunnilla ja otan kiitollisena vastaan tehtävän lähteä johtamaan ja kehittämään pohjalaismaakunnissa toimivaa asuntorakentajien ammattilaisjoukkuetta” Pöntinen kertoo.

Lisätietoja
Petri Kotkansalo
FinCap Pohjanmaa Oy
hallituksen puheenjohtaja
+358 40 837 7421
petri.kotkansalo@fincap.fi

Lue lisää
29.03.2023
Asunto Oy Leinonkulman ennakkomarkkinointi on alkanut!
Asunto Oy Leinonkulman ennakkomarkkinointi on alkanut! Asuntojen varaus alkanut.
23.03.2023
Myynnissä liiketila huippu sijainnilla Jouppilassa!
Myydään liiketila Framin välittömässä läheisyydessä. Heti vapaa! Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi.
01.03.2023
FinCap Pohjanmaa uudisti strategiansa
FinCap Pohjanmaa uudisti strategiansa. FinCap Rakennus on räväkkä ja häpeilemätön brändi, joka ei pelkää näkyä ja erottua.