Siirry sisältöön

Juha Pöntinen – FinCap Rakennuksen uusi toimitusjohtaja

FinCap Pohjanmaa Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi YAMK insinööri Juha Pöntisen (40). Pöntinen aloittaa tehtävässään 1.3.2022.

Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Petri Kotkansalo jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja Raimo Virtanen jatkaa nykyisissä tehtävissään. Pöntisellä on mittava kokemus rakennusalalta. Hän on toiminut 17 vuotta YIT:ssä asumisen eri tehtävissä omaperusteisissa hankkeissa ja neuvottelu-urakoissa Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla.

“Haemme FinCap Rakennukselle vahvaa kasvua tulevina vuosina ja meillä on sitoutunut ja kyvykäs henkilöstö yhtiön pitkäaikaiseen kehittämiseen Pohjamaalla. On hienoa saada Juha mukaan ja annamme luottavaisin mielin yhtiön hänen
johdettavakseen” kommentoi Kotkansalo.

”Hienoa palata juurilleen Pohjanmaalle ja liittyä osaksi ammattilaistiimiä. Olen saanut kasvaa asuntorakentamisen eri tehtävissä eri kokoisissa hankkeissa eri paikkakunnilla ja otan kiitollisena vastaan tehtävän lähteä johtamaan ja kehittämään pohjalaismaakunnissa toimivaa asuntorakentajien ammattilaisjoukkuetta” Pöntinen kertoo.

Lisätietoja
Petri Kotkansalo
FinCap Pohjanmaa Oy
hallituksen puheenjohtaja
+358 40 837 7421
petri.kotkansalo@fincap.fi

Lue lisää
30.08.2023
FinCap Rakennus vahvistaa organisaatiotaan Keski-Pohjanmaalla
FinCap Pohjanmaa Oy hakee kasvua ja vahvistaa organisaatiotaan nimittämällä Kokkolalaisen Jukka-Pekka Laakerin (50) rakennuspäälliköksi Keski-Pohjanmaan alueelle 1.9.2023.
13.07.2023
FinCap Rakennus urakoi asuinkerrostalon Mustasaaren kunnalle
FinCap Rakennus urakoi asuinkerrostalon Mustasaaren kunnalle
31.05.2023
Seuraa Siilojen purkamista Vaasan kaupungin verkkosivuilta
Siilojen purku alkaa. Voit seurata Siiloliveä Vaasan kaupungin verkkosivuilta