Siirry sisältöön

Yhteistyötä Vaasassa

Kotijoukkue ja FinCap Rakennus asuntomyyntiyhteistyöhön Vaasassa

Vaasan Kotijoukkue ja Vaasassa, Kokkolassa sekä Seinäjoella toimiva rakennusliike FinCap Pohjanmaa Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen asuntomyynnistä Vaasan Vennyn asunnoista.

FinCap Rakennus rakentaa parhaillaan joulukuussa valmistuvaa Asunto Oy Vaasan Vennyä, mihin tulee 40 uutta kotia. FinCap Rakennuksella on lisäksi tuore maanvuokrasopimus naapuritontti Himalajankatu 2:een, mihin on suunnitteilla uusia kerrostalokoteja kahteen taloon yhteensä n.70kpl. FinCap Rakennuksen Suunnittelupöydällä on myös Asunto Oy Vaasan Rantakatu1 Bostads Ab, joka tulee siilojen tilalle rantaan.

”Meille on tärkeä olla ja kokea paikallisuus, mihin saamme vahvistusta tämän sopimuksen myötä. Odotamme innolla tuloksekasta asiakaspalvelukeskeistä yhteistyötä Vaasan asuntomyynnissä” kertoo FinCap Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Juha Pöntinen.

”Yhteistyö FinCap Rakennuksen kanssa on meille hyvin luonteva päätös, ja he ovat mitä mieluisin yhteistyökumppani. Meillä on ilo ja kunnia-asia olla mukana myös paikallisesti huomattavissa rakennushankkeissa alueellamme. Panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun ja yhdessä FinCap Rakennuksen osaamisen kanssa luodaan asiakkaittemme kannalta paras mahdollinen tulos,” kertoo Vaasan Kotijoukkueen toimitusjohtaja Mikko Marjeta.

”Myyntistrategiamme on aktiivinen ja tehokas, jolla pyrimme positiiviseen lopputulokseen kaikkien osapuolten kannalta. Kokeneiden välittäjien laadukas tekeminen ammattitaidolla, yksilöt huomioon ottaen, on hyvä lopputuloksen tae”, jatkaa Marjeta.

Vaasan Kotijoukkue on alansa johtava yritys alueellaan, missä tulos on kasvanut vuosi vuodelta. Vuodesta 2011 saakka kaupungissa toiminut yritys on saavuttanut jo yli 25 % markkinaosuuden, joka tulee kasvamaan toimiston uusien rekrytointien myötä. 

FinCap Rakennus on Pohjalainen rakennusliike, joka toimii asuntorakentajana sekä KVR -urakoitsijana Kokkolan, Vaasan ja Seinäjoen talousalueilla.

Lisätiedot:


Mikko Marjeta
toimitusjohtaja
Vaasan Kotijoukkue
040 714 4633
mikko.marjeta@kotijoukkue.fi

Juha Pöntinen
toimitusjohtaja
FinCap Pohjanmaa Oy
040 8439 827
juha.pontinen@fincaprakennus.fi

Lue lisää
30.08.2023
FinCap Rakennus vahvistaa organisaatiotaan Keski-Pohjanmaalla
FinCap Pohjanmaa Oy hakee kasvua ja vahvistaa organisaatiotaan nimittämällä Kokkolalaisen Jukka-Pekka Laakerin (50) rakennuspäälliköksi Keski-Pohjanmaan alueelle 1.9.2023.
13.07.2023
FinCap Rakennus urakoi asuinkerrostalon Mustasaaren kunnalle
FinCap Rakennus urakoi asuinkerrostalon Mustasaaren kunnalle
31.05.2023
Seuraa Siilojen purkamista Vaasan kaupungin verkkosivuilta
Siilojen purku alkaa. Voit seurata Siiloliveä Vaasan kaupungin verkkosivuilta